پلمپ یه واحد قنادی در بازرسی گروه مهندسی بهداشت محیط

❌️کشف و بررسی کارگاه غیر مجاز تولید سمبوسه و پیراشکی در گشت و بازرسی کارشناسان گروه مهندسی بهداشت محیط
✅️کارشناسان گروه مهندسی بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان نجف آباد به منظور کنترل عرضه مواد غذایی سالم در همه واحدهای مواد غذایی اقدام به تشدید نظارت از واحدهای زیر پوشش در ساعات مختلف شبانه روز کرده اند که در همین راستا روز چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴یک کارگاه تولید مواد غذایی مشکوک تولید سمبوسه و پیراشکی که اقدام به پخش در سطح شهرستان مینمود شناسایی شده است.
✴️طبق اهداف کارشناسان گروه مهندسی بهداشت محیط حفظ سلامت جامعه اولویت نخست حوزه بهداشت و درمان به شمار می رود، کارشناسان پس از بررسی های تخصصی، اقدام به بازرسی از کارگاه تولید سمبوسه فاقد مجوزهای بهداشتی در منزل شخصی کردند که بیش از ۳۰ کیلوگرم سمبوسه و پیراشکی تولید شده در شرایط
غیر بهداشتی و کلیه وسایل تولید سمبوسه و پیراشکی در این کارگاه تولیدی و منزل شخصی توقیف و جمع آوری شد.
و پرونده این شخص متخلف برای گذراندن مراحل قانونی به مراجع قضایی شهرستان ارجاع شده است.