رفتن به محتوای اصلی
x

پلمپ یک واحد فلفل خشک‌کنی به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی

پلمپ مغازه توسط نهاد های بهداشتی به معنای تعطیلی موقت یک واحد تجاری یا خدماتی است که به دلیل عدم رعایت استاندارد های بهداشتی و قانونی مرتبط با سلامت عمومی صورت می‌گیرد. این اقدام معمولاً به منظور حفاظت از سلامت مصرف‌ کنندگان و جامعه انجام می‌شود.

در این راستا و به منظور اجرای آیین نامه اجرایی دستورالعمل رسیدگی به تخلفات بهداشتی قانون اصلاح ماده 13 قانون مواد خوردنی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان نجف آباد روز سه شنبه مورخ ۱۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴یک واحد فلفل خشک کنی را به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی پلمپ نمودند .