برگزاری مانور‌ دورمیزی "مواجهه با همه گیری بیماری های گوارشی"

مانور‌ دورمیزی "مواجهه با همه گیری بیماری های گوارشی" (طبق سناریو ارسالی از معاونت بهداشت استان ) توسط واحدمدیریت خطربلایا ،حوادث وپدافند غیرعامل با حضورمعاون محترم بهداشتی ، مسئول محترم حراست ، کلیه اعضا محترم تیم اریابی وپاسخ سریع و کارشناسان محترم کنترل عفونت بیمارستان های محمد منتظری و فاطمه الزهرا (س) در‌ تاریخ  شنبه۱۴۰۳/۰۴/۲۳ در سالن اجتماعات شهید آیتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان نجف آباد برگزار گردید.

درابتدا سرکارخانم دکتر ولایتی معاون محترم بهداشت در خصوص اهمیت برگزاری مانورهای دورمیزی و اقدامات لازم در زمان بروز طغیان بیماری گوارشی مطالبی ارائه نمودند.سپس سناریو توسط مسئول واحدمدیریت خطربلایا و حوادث قرائت شد در ادامه مسئول محترم واحد مبارزه با بیماریها جناب آقای نصیری درخصوص پیش فرض های احتمالی بیماری مطابق با سناریو و اقدامات کنترل طغیان مطالبی ارائه نمودند. سپس سرکارخانم دکتر نادری نژاد پزشک محترم اپیدمیولوژیک ، مسئول محترم حراست و سایر اعضا تیم ارزیابی پاسخ سریع و ذینفعان طبق شرح وظیفه و کارکردهایشان در زمان طغیان نقطه نظرات خود را نسبت به سناریو اعلام نمودند در پایان با توجه به ایام سوگواری ماه محرم و صفر ، گرم شدن هوا ، گستردگی شهرستان و احتمال بروز بیماری های گوارشی جهت آمادگی بهتر تیم ها و برطرف شدن چالش های مشخص شده شهرستان در زمان طغیان تصمیماتی ارزنده ای اتخاذ گردید.