برگزاری دومین نشست کارگروه جامعه ایمن شهرستان نجف آباد در سال ۱۳۹۷

دومین جلسه هماهنگی در خصوص اجرای برنامه های کمیته طرح جامعه ایمن شهرستان نجف آباد در مورخه ۹۷/۸/۲ با حضور آقای مهندس راعی معاون محترم استاندار و فرماندار ویژه شهرستان نجف آباد و  آقای صالحی معاون سیاسی اجتماعی فرماندار ،آقای دکتر غیور مدیر شبکه به عنوان دبیر کمیته و نمایندگان سازمان ها و ارگان های مربوطه عضو در  این کمیته و کارشناسان دبیرخانه جامعه ایمن شهرستان نجف آباد در محل سالن اجتماعات فرمانداری تشکیل  و در خصوص اجرای برنامه ها و فعالیت های مربوط به این کمیته بحث و تبادل نظر گردید.

در این جلسه ضمن بحث و بررسی پیرامون موضوع جلسه، تصمیمات ذیل را اتخاذ نمودند:

۱- مقرر گردید  کارگاه آموزشی و  تخصصی  با عنوان حوادث و سوانح ترافیکی برای اعضای این کمیته و با همکاری دبیر و اعضای کمیته در دو هفته آینده برگزار گردد.

۲- مقرر گردید پلیس راهور ، در خصوص نحوه همکاری و برگزاری کلاسهای آموزش عمومی و شهروندی با معرفی استاتید، نسبت به زمانبندی و سرفصل دروس حوادث ترافیکی ، با هماهنگی دبیرخانه جامعه ایمن اقدام، تا پس از تایید کمیته  ارتقاءفرهنگ ايمنی وآموزش ، تفاهم نامه های مربوطه، تهیه و اجرائی گردد.

۳- بررسی مواردی همچون سه شنبه بدون موتور ، آموزش کودکان مهد کودک ، اصلاح علامت گذاری اطراف مدارس ، اعمال قانون مربوط به تک سرنشین بودن موتور سواران ، پیگیری در زمینه اجرای قوانین مربوط به استفاده از موتور سیکلت در ادارات و ....